Roger Ver til Bitcoin ABC: Stikk en gaffel i den, du er ferdig

Med Bitcoin Cash klar til å gaffel igjen i november, er BCH-samfunnet klar til å kjempe om Bitcoin Cash-merket.

Bitcoin Cash-figurhode Roger Ver har dramatisk kunngjort at Bitcoin ABC og dens lederutvikler Amaury Sechet „forcerer bort fra #BitcoinCash 15. november“

Det er ikke helt det som skjer. Innlegget antyder faktisk at det ødelagte BCH-samfunnet vil kjempe mot hvilken gaffel som hevder merkevaren ‚Bitcoin Cash‘ – Bitcoin ABC eller oppstart rival Bitcoin Cash Node (BCHN). Striden handler om ABCs ‚myntbaseregel‘ som vil avlede 8% av all nylig utvunnet BCH til et utviklingsfond i november.

Ver’s tweet kom som svar på at Bitcoin Era lastet opp sin siste 0.22.1-utgivelse, som vil aktivere myntbaseregelen 15. november.

Noen Bitcoin Cash-brukere på begge sider ønsker gaffelen velkommen som en mulighet til å rense nettverket til sine rivaler, med CoinText CTO Vin Armania som tvitrer:

Andre BCH-tilhengere er redd for at en tredje kjedesplitting vil gjøre BCH uopprettelig skade, med Twitter-brukeren ‚aiyadt‘ som svarer på Ver:

Du skjønner at en splittelse kan sparke $ BCH ut av topp 10, ikke sant?

I følge Coin.Dance representerer BCHNs 126 noder nøyaktig 10% av Bitcoin Cash-nettverkets 1260 totale noder, mens Bitcoin ABC representerer 42% av nettverket med 533.

Imidlertid er Bitcoin Unlimited (BU) -implementeringen (som utvides på Bitcoin XT-protokollen) også motstander av myntbaseregelen og har for tiden den største enkeltandelen med 565 noder eller 44%. Hvis det kaster mye med BCHN, vil det resultere i et tynt flertall på 54% av BCHN-noder som avviser novemberoppgraderingen – og potensielt beholder Bitcoin Cash-merkevaren.

Ved å snakke med Cointelegraph uttrykte Amaury Sechet tvil om at BU og BCHN ville være i stand til å styre flertallsdeling av nettverket. „Antall noder er veldig enkle å forfalske,“ sa han og bemerket at „en god del BU-noder bare oppdateres synkronisert hver eneste gang, så de er sannsynligvis den samme enheten.“

Avvisende beskrev Sechet Bitcoin Unlimited som „en dumpster-brann“ som tidligere støttet segwit2x og Bitcoin SV, og la til at „BCHN og BU allerede har begynt å kjempe.“

„Jeg er glad for at hele denne klyngen ** k blir igjen, på en eller annen måte“

Veröffentlicht am
Kategorisiert in Bitcoin