Mislykkes! Bitcoin faller tilbake til lav $ 11K-rekkevidde

Vel, dette blir irriterende, ikke sant? Bitcoin ser bare ikke ut til å bestemme seg for hvor den vil være. Etter å ha hoppet forbi 12 000 dollar-marken bare i går, har valutaen nå krympet tilbake til 11 400 dollar. Det er en nedgang på 600 på bare en dag. Hvorfor kan ikke denne mynten bestemme at den vil ha mer ut av livet? Hva er det redd for?

Hvorfor kan ikke Bitcoin bare holde seg høyt?

$ 12.000 viser seg tydeligvis å være årets motstandsnivå på dette tidspunktet. Valutaen har krysset terskelen noen ganger bare for å trekke seg raskt etter. Det er nesten som om det var en usynlig kraft som forhindret Bitcoin Revolution i å motstå berømmelsen som følger med å stige inn i høyere territorium.

Den gode nyheten er at valutaen har klart å tåle litt av belastningen og har fått tilbake litt styrke de siste timene. Opprinnelig falt valutaen tilbake til $ 11.200, noe som betyr at den for øyeblikket er oppe i $ 200 i skrivende stund. Likevel er dette ikke nok til å få ekte bitcoin-entusiaster lenger. Bitcoin må bevege seg utover $ 12K, og det må være der. Ingenting annet vil gjøre.

Som vanlig tok mange analytikere til sosiale medier og andre plattformer for å fortelle sine følgere hvor de trodde at verdens største kryptovaluta etter markedsverdi ville gå i løpet av de kommende ukene og månedene. Joe DiPasquale – sjefen til Bit Bull Capital – uttalte i et nylig intervju:

Bitcoin har en sterk støtte på $ 11.000, etterfulgt av $ 10.500 og deretter $ 10.000. Hvis $ 10 000 er brutt, kan vi se en reell nedadgående trend, men så lenge prisen holder seg rundt dagens nivå, vil det sannsynligvis være en bullish stemning.

Bitcoin, for å være rettferdig, har ikke falt under $ 11.000 på ganske lang tid. Imidlertid, som vi har sett i verden av kryptovaluta, er det ingenting som er uaktuelt, og det er ikke noe som forteller hva som kan skje videre. Kiana Danial – administrerende direktør i Invest Diva – tilbød lignende følelser til Joe, og sa at bitcoins potensial til å falle inn i $ 10 000-regionen ikke bør ignoreres. Hun forklarte:

11 235 er halsen på hodet og skuldermønsteret bitcoin danner. En bekreftelse på et brudd under dette nivået kan åpne dører for ytterligere fall mot $ 10.400. Ellers kan vi forvente at BTC / USD-paret vil konsolidere mellom $ 12,400 og $ 11,235 til det finner en ny retning.

Ytterligere dråper før en Bulls går inn igjen?

Jon Pearlstone fra nyhetsbrevet Crypto Patterns var også raskt ute med å si at vi kan se bitcoin korrigere seg selv ytterligere før den bøyer seg oppover igjen. Han nevnte:

Bitcoin reverserte gårsdagens gevinster med sterkt volum og er nå under gårsdagens sluttpris. Dette er ofte indikatorer på prisavvisning, som ofte gir mer betydningsfulle korreksjoner. Når det er sagt, er prisen fortsatt godt over viktige motstandsnivåer. Viktige støttenivåer å se på den nåværende tilbaketrekningen er $ 10 500 og $ 9 500.

Veröffentlicht am
Kategorisiert in Bitcoin